Pallkrage, odlingsram & lådor av cortenstål

Pallkrage - Odlingsram - odlingslåda - i trögrostande Corten

Även om de används lite olika så är det många av oss som älskar att odla hemma i trädgården, i kolonilotten eller i sommarstugan. Men vi strävar  alla efter goda tomater, gurkor, sallader och kryddor. Nu kan ni göra det i riktigt snygg stil dessutom. Våra ramar är tillverkade i trögrostande corten som med tiden bara ger mer och mer liv i ramen.

Vi tillverkar Odlingsramar, Pallkragar och Odlingslådor i corten

Odlingsram / pallkrage / odlingslåda i kraftigt 3mm cortenstål. Vi har även några varianter i 4mm tjocklek vilket framgår i rubriken. Alla våra produkter går att få i 4mm tjocklek. Ger en snygg och lättskött trädgård. Levereras i obehandlat stål som med tiden rostar och får en härligt rödbrun färg.

Drömmer du om en egen odling av kryddor, blommor eller tomat och chili?

Med en pallkrage i trögrostande cortenstål kommer du ha en snygg och bra odlingsyta i din trädgård, balkong eller på altanen i all framtid. Våra pallkragar är menade att stå ute i väder och vind och blir snyggare och snyggare för varje år. En odlingsram i corten är till för dig som är trött på gamla ruttna pallkragar i trä som bara faller sönder efter några år, eller blivit uppätna av djur och natur.

Våra pallkragar tillverkas av oss själva och finns i många olika storlekar för att passa just dig och din odling om det så är till stora buskar och träd eller till att odla kryddorna, tomaterna, gurkorna eller chilis som du sen kan använda till maten. För du vet väl att egen odlade kryddor och frukter är mycket godare och mer tillfredsställande att ha i maten. Ett klimatsmart sätt att båda äta bättre och godare!

Finns i flera olika storlekar och höjder. Klicka in på produkten för mer info.

Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt