Trädring av cortenplåt

Trädring i kraftig trögrostande cortenstål

Trädring, eller odlingsram i kraftigt 3mm cortenstål. Passar perfekt till ditt nyköpta/nyplanterade träd för att ge trädet det skydd och stöd som det behöver. Samtidigt är det en snygg detalj i trädgården för att ge hemmet ett unikt och bestående utseende. Ger en snygg och lättskött trädgård. Levereras i obehandlat stål som med tiden rostar och får en härligt rödbrun färg.

Vi tillverkar Trädringen i corten efter dina önskemål

Vi tillverkar alla våra trädringar/odlingsramar själv och har ett brett utbud av storlekar, men önskar du en speciell storlek hjälper vi dig självklart med detta. Det är bara att höra av sig. Vi vet att alla trädgårdar, träd och buskar ser olika ut och har olika krav på ringen runt trädet. Trädringarna fästs med piggar ner marken för att stå stabilt i alla väder och för lekande barn eller robotgräsklippare. Du behöver inte vara orolig för att ditt nya träd eller buskar ska få onödiga skador på sig. Vi vet av erfarenhet att våra trädringar i trögrostande Cortenstål bara blir vackrare med åren. Vill du snabbare få den rustika rostiga känslan finns det små enkla tips för att påskynda den rostiga känslan.

Enkelt sätt att få ordning runt dina träd och buskar eller som en spännande form att plantera blommor / kryddor eller grönsaker i. Finns i olika höjder och som svetsad eller delningsbar ring.

Liggande trädringar - smart för robotgräsklipparen

Med smarta liggande trädringar/odlingsramar kommer din gräsklippare att komma åt allt gräs hela vägen in till trädringen. Du slipper dessutom gå med trimmern i efterhand för att få den snygga och prydliga trädgården du drömt om utan att arbete i onödan. Självklart fungerar det lika bra med en vanlig manuell gräsklippare

Riktig cortenstål en trädring som håller år efter år

Vi vill verkligen lyfta fram att detta är en kvalitetsprodukt som håller år efter år efter år, detta är en stor skillnad från billiga skräpalternativ som är tillverkad i tunn vanlig stål. En smart investering för framtiden som du kommer ha glädje av i (nästan) all framtid. Hör av dig så hjälper vi dig hitta rätt trädring till din trädgård

Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt