Spalje av armeringsnät

Låt växterna klättra & få insynsskydd

Många är det som drömmer om att ha en spaljè av armeringsnät / armeringsjärn där ens växter kan klättra upp längs med husfasaden eller ha det mellan två stolpar som en avskärmning vid tex en uteplats . Eller varför inte ha det som ett insynsskydd . Detta är också ett mycket enkelt sätt att skapa rum i din trädgård eller varför inte gömma din kompost eller soptunna bakom en vacker växtvägg.

Armeringsnät låter dina växter klättra på spaljén året runt

Med stabila och hållbara spaljer kan man låta växterna klättra och sitta kvar året runt, år efter år. När växter som pipranka, blomma för dagen, klätterhortensia, klematis och den älskade murgrönan klättrar så kan det vara påfrestande för din spalje vilket gör att man efter några år måste byta. Inte nu längre, om du har en splajé i armeningsnät kommer du ha en spalje som håller år efter år. En spalje i armeringsnät skapar både en underbart vacker inramning av din trädgård som insynsskydd.

Snygg inredningsdetalj - spaljé i armeringsjärn

Detta är enkel spalje med påsvetsade järn med hål i för att kunna skruvas upp på vägg eller stolpar. Spaljéerna tillverkas av armeringsnät med maskor på 15cm . Vi har några standardmått i vårat sortiment men kan givetvis tillverka spaljeerna i andra mått. Du kan också använda spaljen som en läcker inredningsdetalj att sätta upp på väggen och hänga tex växter eller fotografier i.

Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt