Universaldelar byggbar odlingslåda Corten

Monteringsbara odlingslådor

Här hittar du vårt sortiment för monteringsbara odlingslådor av cortenstål.

Vi vill att fler människor skall ha möjlighet att kunna njuta av våra vackra och hållbara odlingslådor av corten hemma i sin trädgård.
Därför tog vi fram ett sortiment av monteringsbara odlingslådor av cortenstål i 3mm tjocklek & höjderna på odlingslådorna 25cm, 40cm, 60cm & 80 cm - allt för att passa dina önskemål. De olika delarna till odlingslådan skruvas enkelt ihop på plats. Välj på olika vinklar, hörn och avslut- så att du ska kunna skapa den bästa odlingslådan för din behov och trädgård.

Designa & Bygg egna odlingslådor i rostig cortenstål


Dessa odlingsramar är i första hand tänkt till dig som vill kunna bygga ihop och designa större odlingsramar utan att det skall behöva kosta skjortan. Under åren har vi vid ett flertal tillfällen tillverkat stora måttanpassade odlingslådor för att tex kunna rama in en uteplats. Många gånger har det varit odlingslådor som har varit mellan 20-30 meter långa. För att kunna frakta och hantera dessa stora lådor på enklast sätt så har vi tillverkar vi dessa i mindre enheter för att sen på plats skruva ihop dem till en stor enhet. Detta blir väldigt kostsamt och därför tog vi fram dessa monteringsbara odlingslådor.

Till dom raka längderna följer det med förstärkningsstag som förhindrar att odlingslådan bågnar när du fyller på med jord. Självklart följer även nödvändiga bultar och muttrar med när du köper din odlingslåda av oss.

Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt