Universaldelar byggbar odlingslåda Corten

Här hittar du ett sortiment med olika delar för en monteringsbar odlingslåda av cortenstål. Dessa odlingsramar är i första hand tänkt till dej som vill kunna bygga ihop större odlingsramar utan att det skall behöva kosta skjortan. Under åren vi har kört Rostikt har vi vid flertalet tillfällen tillverkat stora odlingslådor för att tex kunna rama in en uteplats. Många gånger har det varit odlingslådor som har varit mellan 20 och 30 meter långa. För att kunna frakta och hantera dessa utan att behöva svetsa ihop odlingslådorna på plats så har vi tillverkat dom i mindre enheter som sedan skruvas ihop på plats till en stor kruka. I ett sådant projekt ligger det många timmar av svetsning vilket också medför stora kostnader.

Vi vill att fler människor skall ha möjlighet att njuta av våra vackra och hållbara odlingslådor av corten hemma i sina egna trädgårdar och inte bara via bilder på instagram. Detta medförde att vi tog fram ett sortiment av monteringsbara odlingslådor av cortenstål i 3mm tjocklek. Dom olika delarna till odlingslådorna skruvas enkelt ihop och det finns flera olika vinklar, hörn och avslut vilket ger dej oändliga möjligheter till utseende.

Till dom raka längderna följer det med förstärkningsstag som förhindrar att odlingslådan bågnar när du fyller på med jord. Givetvis medföljer även nödvändiga bultar och muttrar när du köper odlingslådor av oss.

Att alla delar tillverkas i Sverige och dessutom har en livslängd på flera årtionden och inte kräver något underhåll, det får du på köpet!

Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt