Rostiga Krukor i hållbart Cortenstål

Dags att plantera om dina träd & buskar utomhus? Rostiga krukor i flera storlekar och former

Här ovan hittar du våra hållbara krukor i cortenstål. Våra rostiga krukor i corten finns i en mängd olika storlekar och former. Alla våra krukor passar för utomhusbruk och är underhållsfria. En kruka i corten kan stå ute året om utan att ta skada. De är gjorda av högsta kvalitet vilket bidrar till att du får njuta av din kruka i många år framöver.

Hållbara krukor till trädgården i trögrostande cortenstål

Det trögrostande cortenet åldras på ett fantastiskt sätt och blir bara vackrare med åren. De flesta av våra krukor tillverkas i tjockleken 3mm men vi kan även tillverka hela vårt sortiment i tjockare cortenstål, allt efter dina behov och önskemål. Våra krukor passar alltså perfekt till mindre träd och buskar som ska stå ut året runt i din trädgård.
Självklart kommer våra krukor med dräneringshål
.

Måttbeställda krukor för privatpersoner och företag

Hittar du inte en kruka i rätt storlek så kan du alltid kontakta oss via mail eller telefon för att måttbeställa en kruka efter dina behov och önskemål. Vi tillverkar alla våra produkter själva i Sverige vilket ger en stor flexibilitet och spar på vår miljö.

Utöver alla privatpersoner som har valt att köpa sina krukor hos oss så har vi även hjälpt många bostadsrättsföreningar, butiker, kommuner, företag och kyrkogårdsförvaltningar att hitta hållbara och långsiktiga lösningar för deras trädgårdsbehov.
Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt